BLOG

Vaner, uvaner og avhengigheter

At vi mennesker er forskjellige er det liten tvil om. Og at vi etter hvert får forskjellige vaner og uvaner hersker det også liten tvil om. Tenk så kjedelig verden ville vært dersom vi hadde vært like og oppført oss likt i alle sammenhenger. Noe bare må ha det slik, mens andre nøyer seg med slik. Enkelte bare må ha de klærne og den fashion moten og hele det spetakkelet der. Damer med kles og sko vaner eller uvaner. Herrer med alt fra klær til parfyme eller hårmoter og så videre. MYE som kan bli det som kalles en avhengighet.

Så mye merkelige vaner

Tenker man på det som skjer opp gjennom livet og hvilke vaner og uvaner man legger seg til så kan man vel nesten bli «mørkeredd» av halvparten tenker jeg. Vi mennesker er noen utrolig merkelige individer. Hvor mange ganger i livet kan det skje at vi blir «avhengige» av et eller annet? Jeg snakker ikke da om daglige eller livsnødvendige saker. Men jeg snakker om ting som man egentlig ikke skal eller må eller kanskje til og med ikke bør ha, men man bare ha det!

Damene våre

Det kan jo være at jeg skriver dette med denne vinklingen fordi jeg er hankjønn selv. Men er jeg totalt feil så be jeg om unnskyldning først – det er ikke noe vondt ment eller ikke ment å såre noen! Men jeg har en følelse at blant damene er det flere slike avhengigheter enn det er blant oss gutta. Overfylte kles-skap, det flyter av sko i flere rom i huset, sminkebord eller bad er så overfylt at det knuses minst ei flaske parfyme i uka der. Og damene fatter selvfølgelig ikke hva du snakker om dersom du tar opp temaet for å få ryddet eller bremset handlingen av dette eller noe i den retningen. Kunne sikkert ha lagd den listen enda mye lenger. Klarer ikke du også å se for deg dette bildet jeg forsøker å skape med klær og sko og alt som bare «flyter» rundt overalt, men de har selvfølgelig aldri noe å ha på seg. De skal alltid bare en liten kjapp tur ned i motebutikken for de hadde sett noe i vinduet der nede i går kveld som de bare MÅ ha!

Damene våre

Gutta

Ingen regel uten unntak selvfølgelig. Det finnes noen av vårt kjønn også som har det slik som damene over her. Klær, sko, slips, skjorter, gensere, siste mote, fashion, sminke og så videre. Dette er nesten ukjent for meg alt sammen, men jeg har jo hørt om det da!  He he he he he

Det er jo helt greit og nesten en selvfølge at man skal være pent kledd når det er nødvendig. Men man behøver da ikke ha en ny kledning eller nye sko eller slik hver eneste helg fordi man kan da ikke bruke det samme som sist helg eller den før der eller eller eller…..

© 2021 Anti Sweden