BLOG

Påklistret folie tar neglelakkens plass

Manikyr og pedikyr er noe de aller fleste jenter har sans for og får hjelp til å utføre så snart de kan. Men det er selvfølgelig også mye man kan gjøre selv for å ta vare på sine negler på hender og føtter. Mannfolka nøyer seg som regel med å klippe neglene – noen ikke engang det men bare river de av når de blir for lange. Mens de fleste damer, jenter og piker liker å ha velstelte hender og føtter.

Om ikke steller hele hendene og føttene så er det sikkert noe mannfolk burde benytte seg litt mer av også. Jeg tenker ikke da på lakkering av negler og slike ting, men litt massasje og påføring av fuktighetskrem for eksempel. Det er flere steder på føttene som ofte blir meget tørre. Kanskje det kunne hjelpe litt til å unngå diverse skader i hud og så videre. Et godt stelt utstyr går sjelden i stykker eller noe i den stilen heter det vel?

Folie

Før var det jo flere timer å sitte for å bare skulle male neglene dersom man skulle ha mønster eller motiv heter det kanskje. Og det var ikke mange av disse damene rundt omkring som var veldig gode på å lage slikt så det hørte med til sjeldenhetene at man så slikt på dame hender for noen år tilbake. Dette har endret seg. Nå ser man nesten design motiver på alle damer som bruker noe på sine negler. Og ikke bare på hender, men på føttene også!

En av de motene som har kommet de senere årene er nemlig folie som klistres på neglen og vipps så har man et designerbilde på neglen sin i løpet av veldig kort tid.

Metallic manikyr

Man ser det overalt nå. På internett, på forsiden av mote magasiner og ikke minst som reklame i de butikkene som utfører dette.

Det finnes i flere varianter dette uten at jeg skal gå i detalj på hva som er lønnsomt å bruke til hvilke sammenhenger og så videre. Men det er navn som metallic manikyr, Minx-manikyr, spiker service med flere.

Mulighetene er så mange blitt at det er vanskelig å beskrive slikt på papir med skrift. Det kan legges vanlig folie med farger. Det kan benyttes design motiver, det kan lages forskjellige høyder på neglene slik at det får spesielle former og gjenspeilinger på den måten. Ja nå er det omtrent bare fantasien som stopper opp og hindrer hvordan din negl skal se ut. Størrelsen på din negl har selvfølgelig noe betydning, men også her er det jo muligheter for justeringer ved å klistre på større og lengre negler.

Egen design

Man kan også kjøpe det man trenger av folier og farger og gjøre mye av denne jobben hjemme på badet eller kanskje først på kjøkkenbordet. Det å lage design i såpass små formater er kanskje ikke like enkelt for alle.

Her er det muligheter for å følge moten damer – stå på og sørg for at neglene får den manikyren den fortjener i fremtiden. Dette gjelder selvfølgelig både på hender og føtter, slik at de er fargerike og skinnende blanke til enhver tid fremover!

© 2021 Anti Sweden