BLOG

Militærtrenden i motebildet

Er det noe som i alle fall er sikkert, så er det at motebildet hele tiden endrer seg. Dette er ikke noe nytt, men endringene skjer nok mer hyppig nå enn tidligere.

Men en annen kjent sak, er at gamle moter og trender også kommer tilbake. Selv er jeg vel ikke av de som er mest opptatt av å følge moten, men vil heller ikke bruke klær som har «gått helt ut på dato» Noen ganger når jeg ser bilder av moter langt tilbake i tid, tenker jeg at det er merkelig hva folk kan få seg til å bruke av klær. Men slik vil det nok bli, når man i fremtiden ser på hva vi bruker av klær i dag. Militære-effekter har hele tiden også vært brukt sivilt, her finner vi alt fra originale uniforms effekter – til nyproduserte sivile klær med armylook. Begge deler kan være riktig så fancy, og til tider sexy om jeg skal være ærlig. La oss ta en titt på noe av det som tilbys, og kanskje det kan være en stil som kler deg.

Mange valgmuligheter

Om man velger å kjøpe seg komplette antrekk i en butikk, eller for den saks skyld på internett – velger man jo selv. Men det er mange som «oppgraderer» brukte militære klær, som faktisk kan bli riktig så flott. Da er du sikret at ditt antrekk er unikt, og du skiller deg garantert ut i mengden. Jeg hadde selv en kjæreste som likte militære klær, et antrekk hun brukte ganske så ofte – og hun kledde det faktisk veldig godt.Men det er viktig å tenke på hvilken setting slike klær brukes, det er ikke alltid det passer seg med kamuflasje eller armyboots. Men slik er det jo med andre moter også, alt til sin tid er nok viktig å ha med seg uansett tenker jeg.

Basisplaggene

Det at det er kamuflasjemønster og militært grønt som gjelder her, er vel noe som sier seg selv. Dette er farger som man regel lett finner i butikkene, ja til og med kamuflasje om man velger rett sted å lete.Det er basisplagg som jakker, bukser, shortser og kjoler, og alle sammen kan lett få «armylook» om du komponerer antrekket riktig. Det er jo grader av dette også, noen vil bare ha en liten «touch» av det militære – mens andre strekker strikken ganske mye lenger. Husk alt med måte, om du ikke vil bli oppfattet å tilhøre en politisk retning vi ikke ønsker å sammenlikne oss med.

Basisplaggene

Stylingen

Mye av hemmeligheten bak det å få et lekkert antrekk, ligger nettopp her – dette gjelder nok «Army-look» mer enn noen annen trend. Det er lov å tenke litt frekt når du designer hva du skal bruke av tilbehør, når du velger denne stilen – så er du nok uansett av den litt vulgære typen. Hvor du setter grensen er jo bare opp til deg selv, og husk igjen på i hvilken setting du skal bruke antrekket.Lekker veske, store smykker, sko med høye hæler og ikke minst et par tøffe solbriller – ja da har du allerede kommet svært så langt.

© 2021 Anti Sweden